Nätdejting

Att skriva en bra kontaktannons
Det är inte alltid enkelt att beskriva sig själv. Det är liksom inte så ofta man gör det, så när tillfälle ges är det inte så lätt att sätta ord på hur man är som person och vilka karaktärsdrag man besitter. När man ska skriva en kontaktannons är det just detta man ska göra, i tillägg till att beskriva vad det är man söker i en potentiell partner. Det kan alltså vara lite svårt att komma igång att skriva en kontaktannons och dessutom göra den intressant för de tilltänkta mottagarna. Här är några bra tips du kan använda för att skriva en bra kontaktannons.

Lär dig mer om bra kontaktannonser på dejtingsajten www.ons.se

kontakt

1. Håll det enkelt

Oavsett om du ska skriva en kort kontaktannons för publicering i en tidning eller skriva en text till din profilsida på en dejtingsajt, är det bra om du gör din beskrivning så enkel och lättförståelig som möjligt. Det är budskapet som är det viktiga när du skriver en kontaktannons.

2. Undvik klyschor

Vem tycker inte om mysiga hemmakvällar, sköna promenader och att dela på en flaska vin med någon man tycker om? En kontaktannons som innehåller sådana beskrivningar blir långt ifrån unik. Den står verkligen inte ut från mängden. Den som läser kontaktannonsen blir förmodligen inte särskilt intresserad av att ta kontakt.

3. Berätta något unikt om dig själv

Vi människor attraheras av saker som är lite annorlunda. Om du har en unik egenskap eller en unik erfarenhet, beskriv då den i din kontaktannons. Det gör att din kontaktannons eller dejtingprofil står ut från mängden. Du inviterar då till ett större intresse för dig som person. Du ska dock alltid se till att vara ärlig i din beskrivning av dig själv. Hitta inte på saker som inte är sanna. Din förhoppning är förmodligen att träffa någon genom din kontaktannons. Det är då ingen bra idé att utge för dig för att vara någon du inte är.

För mer inspiration om nätdejting se vår systersajt kontaktannons.nu

Skriv till mig här: Jag svarar alla