Bisexuell

För de som är bisexuella så är det inte alltid enkelt att hitta en kontaktsida som fungerar. Tills de börjar förstå att de kan använda vilken som faktiskt. Då man som bisexuell finner båda könen attraktiva så kan man använda sig av både kontaktannonser för heterosexuella men även för homosexuella då det inte spelar någon roll.

bisex

Annons: Lediga BI-singlar att söka

Om det inte är så att man med bisexuell kontaktannons menar att man vill träffa en annan bisexuell och det finns flera sådana alternativ men det är väldigt vanligt att man som bisexuell inte bryr sig så mycket om den andra partnern är bisexuell. Det spelar nämligen väldigt liten roll för de flesta bisexuella.

Men om du vill hitta en kontaktsida där du kan posta en bisexuell kontaktannons där du enbart kommer att träffa andra bisexuella så finns det flera olika alternativ att välja mellan och som alla kommer att göra det möjligt för dig att träffa en annan som har samma läggning som dig själv.

Hur fungerar en bisexuell kontaktannons?
Det fungerar faktiskt på samma sätt som alla andra kontaktannonser. Men med undantaget att du inte inriktar dig på ett speciellt kön. Men som vi redan nämnt kan det vara bra att nämna att du är bisexuell och om du vill hitta en partner som också är bisexuell. Det kommer nämligen underlätta ditt letande. Det är tyvärr inte alla som är helt bekväma med att vara tillsammans med en bisexuell och det gäller främst för människor som är heterosexuella . Det kan faktiskt vara väldigt skrämmande om man inte riktigt vet hur det fungerar och om man helt enkelt kanske inte haft så mycket kontakt med bisexuella.

Så om du letar efter en partner som inte är bisexuell kan det vara bra att redan från början i din kontaktannons nämna detta så slipper du slösa tid på sådana som tycker det är ett problem.

Finns det många sidor för en bisexuell kontaktannons?
Det finns vid skrivande stund flera olika sidor där man kan lägga ut en bisexuell kontaktannons utan några som helst problem. Det är precis som med alla kontaktannonser bara att skriva vem du är och vad du söker efter. Om du har en speciell preferens eller något speciellt intresse som du tycker är viktigt kan det vara bra att nämna det. För då finns det en stor möjlighet att du kommer kunna träffa sådana människor som verkligen passar ihop med just dig.

Skriv till mig här: Jag svarar alla